Voor flexibel én vast werk in promotie, hospitality, sales en merchandising
Kandidaten

Kandidaten

Brandwise biedt jou de mogelijkheid te werken voor A-merken. Zowel vast als flexibel werken behoort tot de mogelijkheden! Wij maken van jou de specialist om ‘onze merken’ te vertegenwoordigen.
Of je nu de nodige werkervaring al op zak hebt of een starter bent maakt voor ons niet uit! Voor ieder level hebben wij mogelijkheden. Neem contact met ons via 088-7701000 (afdeling recruitment) om jouw mogelijkheden te bespreken.
Recente vacatures

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

Brandwise

Brandwise is een van de marktleiders op het gebied van Field Marketing. Wij werken voor aansprekende A-merken en brengen deze tot leven via de meest aansprekende acties. Door sampling, promotie, sales en merchandising worden producten succesvol onder de aandacht gebracht van de doelgroep. Onze medewerkers vormen het gezicht van de merken en maken het verschil door een energieke en enthousiaste inzet.

Inloggen

Schrijf je in en bekijk de vacatures en het netwerk van Brandwise. Door hieronder op de knop te drukken kun je inloggen op je persoonlijke account. of schrijf je hier direct in.

Maak job search agent

Hebt u al eerder een Job Search Agent aangemaakt bij Brandwise Group of bent u al ingeschreven als kandidaat? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. U kunt direct wijzigingen aanbrengen in bestaande Agents of nieuwe aanmaken.

Brandwise Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.