Voor flexibel én vast werk in promotie, hospitality, sales en merchandising

Vacature detail

Vacature promotiemedewerker door heel Nederland

Altijd al willen werken voor toonaangevende merken? En ben je op zoek naar een baan waar je zelf kan bepalen wanneer je werkt? Dan is de vacature promotiemedewerker absoluut iets voor jou! Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste promotiemedewerkers voor verschillende opdrachtgevers. Denk aan Nestlé, Croma, Unilever, Dolce Gusto, Klene en nog vele anderen. Enthousiast? Solliciteer direct. Bij Brandwise heb je met promotiewerk vaak binnen een week al een baan!

Werkzaamheden vacature promotiemedewerker

Als promotiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor instore productpresentaties van A-merken in verschillende supermarkten. Hierbij kun je denken aan Jumbo, Albert Heijn, Deen, Coop en Hoogvliet. Je werkt als parttime promotiemedewerker voornamelijk op vrijdag en/of zaterdag. Wil je werken wanneer het jou uitkomt? Geef dan jouw beschikbaarheid door in de handige Brandwise app. Lekker flexibel!

Functie eisen parttime promotiewerk

  • Je kan je enthousiasme over nieuwe producten goed op klanten overbrengen;
  • Je kan moeiteloos een praatje maken en snel je boodschap afstemmen op mensen met verschillende leeftijden en achtergronden;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en stelt je representatief op.

Wie is Brandwise

Brandwise is een toonaangevend field marketing bureau. Wij werken voor absolute A-merken en brengen deze tot leven door middel van aansprekende acties. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn Coca-Cola, Sony, Jumbo, Warsteiner, Unilever, FrieslandCampina en Nestlé. Naast promotiewerk brengen wij producten ook onder de aandacht met sampling, sales en merchandising. Als promotiemedewerker van Brandwise vorm jij dus het gezicht van deze merken en maak je het verschil door je energieke en enthousiaste houding.

Wat de vacature promotiemedewerker jou kan bieden

  • Steeds wisselende opdrachtgevers en werken met absolute A-merken;
  • Werken wanneer het jou uitkomt met de mogelijkheid om veel uren per week te werken;
  • Afwisselend werk, iedere week start een nieuwe campagne;
  • Marktconform salaris, doorbetaalde pauzes en betaalde trainingen;
  • Indien van toepassing een reiskostenvergoeding en/of reistijdvergoeding.

Solliciteer direct op vacature promotiemedewerker

Ben jij van mening dat de vacature promotiemedewerker perfect bij jou past? Klik dan op onderstaande sollicitatieknop en stuur ons je motivatie en cv. Meer weten over promotiewerk bij Brandwise? Neem dan per e-mail contact op met Ruben Maat via rubenmaat@brandwisegroup.nl.

8ed3d63b513f3a30.png

Recente vacatures

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

Brandwise

Brandwise is een van de marktleiders op het gebied van Field Marketing. Wij werken voor aansprekende A-merken en brengen deze tot leven via de meest aansprekende acties. Door sampling, promotie, sales en merchandising worden producten succesvol onder de aandacht gebracht van de doelgroep. Onze medewerkers vormen het gezicht van de merken en maken het verschil door een energieke en enthousiaste inzet.

Inloggen

Schrijf je in en bekijk de vacatures en het netwerk van Brandwise. Door hieronder op de knop te drukken kun je inloggen op je persoonlijke account. of schrijf je hier direct in.

Maak job search agent

Hebt u al eerder een Job Search Agent aangemaakt bij Brandwise Group of bent u al ingeschreven als kandidaat? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. U kunt direct wijzigingen aanbrengen in bestaande Agents of nieuwe aanmaken.

Brandwise Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.