Voor flexibel én vast werk in promotie, hospitality, sales en merchandising

Vacature detail

Vacature hospitality

Ben jij een geboren gastheer of gastvrouw? En heb je altijd al host of hostess werk willen doen op grote evenementen? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Brandwise is namelijk op zoek naar enthousiaste gastheren en gastvrouwen. Solliciteer op de vacature hospitality en werk op de grootste beurzen in Nederland. Bij Brandwise heb je bovendien vaak binnen een week al werk!

Werkzaamheden vacature hospitality

Brandwise is de vaste leverancier van hosts en hostessen voor zakelijke congressen, beurzen en events in de RAI Amsterdam. Als gastheer of gastvrouw kun je hier verschillende werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan registratie werkzaamheden, VIP service en room assistentie. Het werkaanbod is erg flexibel. Host en hostess werk is dus uitermate geschikt als studenten bijbaan!

Functie eisen host en hostess werk

  • Je bent een ster in het ontvangen van gasten en maakt graag een praatje;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en stelt je representatief op;
  • Het spreken van Engels op zakelijk niveau is voor jou geen probleem;
  • Overige talen zijn een pré;
  • Relevante werkervaring is een pré;
  • Het is voor jou geen probleem om vanaf 06:30 op locatie te zijn.

Wie is Brandwise

Brandwise is een toonaangevend field marketing bureau. Wij werken voor absolute A-merken en brengen deze tot leven door middel van aansprekende acties. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn Coca-Cola, Sony, Jumbo, Warsteiner, Unilever, FrieslandCampina en Nestlé. Naast promotiewerk brengen wij producten ook onder de aandacht met sampling, sales en merchandising. Als gastheer of gastvrouw van Brandwise vorm jij dus het gezicht van deze merken en maak je het verschil door je energieke en enthousiaste inzet.

Wat de vacature hospitality jou kan bieden

  • Flexibel werkaanbod, mogelijkheid om veel en vaak te werken;
  • Marktconform salaris, doorbetaalde pauzes en betaalde trainingen;
  • Indien van toepassing een reiskostenvergoeding en/of reistijdvergoeding;
  • Ook uitermate geschikt voor studenten.

Solliciteer direct op vacature hospitality

Ben jij van mening dat de vacature hospitality perfect bij jou past? Klik dan op onderstaande sollicitatieknop en stuur ons je motivatie en cv. Meer weten over host en hostess werk bij Brandwise? Neem dan per e-mail contact op met Delina Kitanov via delina@werkenbijbrandwise.nl.

8ed3d63b513f3a30.png

Recente vacatures

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

Brandwise

Brandwise is een van de marktleiders op het gebied van Field Marketing. Wij werken voor aansprekende A-merken en brengen deze tot leven via de meest aansprekende acties. Door sampling, promotie, sales en merchandising worden producten succesvol onder de aandacht gebracht van de doelgroep. Onze medewerkers vormen het gezicht van de merken en maken het verschil door een energieke en enthousiaste inzet.

Inloggen

Schrijf je in en bekijk de vacatures en het netwerk van Brandwise. Door hieronder op de knop te drukken kun je inloggen op je persoonlijke account. of schrijf je hier direct in.

Maak job search agent

Hebt u al eerder een Job Search Agent aangemaakt bij Brandwise Group of bent u al ingeschreven als kandidaat? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. U kunt direct wijzigingen aanbrengen in bestaande Agents of nieuwe aanmaken.

Brandwise Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.