Voor flexibel én vast werk in promotie, hospitality, sales en merchandising

Vacature detail

Vacature merchandiser

Steek je graag de handen uit de mouwen en ben je het liefst veel onderweg? Ben je commercieel ingesteld en kun je klanten inspireren? Dan heeft Brandwise een leuke uitdaging voor jou! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar enthousiaste merchandisers. Solliciteer op de vacature merchandiser en werk voor de grootste A-merken bij supermarkten. Bij Brandwise heb je vaak binnen een week al werk!

Werkzaamheden vacature merchandiser

Als merchandiser ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen van displays, schapinrichtingen en het bezoeken van supermarkten. Jij bent als productstrateeg het visitekaartje van verschillende A-merken en zorgt voor een optimale klantervaring met het doel dat de consument geïnspireerd raakt om producten aan te schaffen. Als merchandiser ga je aan het werk in jouw eigen regio. Zo ben je lekker onderweg maar hoef je niet te ver te rijden. Merchandise werk biedt jou een flexibele en leuke baan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. De vacature merchandiser is dus ook geschikt voor studenten!

Functie eisen merchandise werk

 • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een representatieve uitstraling;
 • Ervaring met werkzaamheden in een supermarkt, schapombouw en displays plaatsen is een must;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B;
 • Je bent secuur in digitale verslaglegging;
 • Je hebt een fysiek goede conditie.

Wie is Brandwise

Brandwise is een toonaangevend field marketing bureau. Wij werken voor absolute A-merken en brengen deze tot leven door middel van aansprekende acties. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn Coca-Cola, Sony, Jumbo, Warsteiner, Unilever, FrieslandCampina en Nestlé. Naast merchandising brengen wij producten ook onder de aandacht met sampling, sales en promotiewerk. Als merchandiser van Brandwise vorm jij dus het gezicht van deze merken en maak je het verschil door je energieke en enthousiaste inzet.

Wat de vacature merchandiser jou kan bieden

 • Werken voor grote A-merken;
 • Auto van de zaak per project, ook voor privégebruik;
 • Tablet van de zaak;
 • Regelmatig werkaanbod bij vaste opdrachtgevers;
 • Marktconform salaris, doorbetaalde pauzes en betaalde trainingen;
 • Indien van toepassing een reiskostenvergoeding en/of reistijdvergoeding;
 • Ook geschikt voor studenten.

Solliciteer direct op vacature merchandiser

Ben jij van mening dat de vacature merchandiser perfect bij jou past? Klik dan op onderstaande sollicitatieknop en stuur ons je motivatie en cv. Meer weten over merchandise werk bij Brandwise? Neem dan per e-mail contact op met Ruben Maat via ruben@brandwisegroup.nl.

8ed3d63b513f3a30.png

Recente vacatures

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

Brandwise

Brandwise is een van de marktleiders op het gebied van Field Marketing. Wij werken voor aansprekende A-merken en brengen deze tot leven via de meest aansprekende acties. Door sampling, promotie, sales en merchandising worden producten succesvol onder de aandacht gebracht van de doelgroep. Onze medewerkers vormen het gezicht van de merken en maken het verschil door een energieke en enthousiaste inzet.

Inloggen

Schrijf je in en bekijk de vacatures en het netwerk van Brandwise. Door hieronder op de knop te drukken kun je inloggen op je persoonlijke account. of schrijf je hier direct in.

Maak job search agent

Hebt u al eerder een Job Search Agent aangemaakt bij Brandwise Group of bent u al ingeschreven als kandidaat? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. U kunt direct wijzigingen aanbrengen in bestaande Agents of nieuwe aanmaken.

Brandwise Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.