001-seller 2 copy

Een dag mee met hostess Eline

“Door mijn werk op verschillende internationale evenementen en beurzen ontmoet ik zoveel verschillende mensen en culturen. Zo maak ik altijd wel iets nieuws mee!”

Een dag mee met Eline

Eline werk bij Brandwise als hostess op flexibele basis. Daardoor kan ze het werk prefect combineren met haar studie. “Ik kan zelf mijn beschikbaarheid bepalen en lange dagen draaien wanneer het me uitkomt en zij mij nodig hebben. Brandwise communiceert alles goed en helder door en uit haar waardering voor je inzet. Het salaris is daarbij ook een leuke toevoeging.”

Zo kan jouw dag eruitzien
Als hostess werkt Eline op veel verschillende internationale beurzen en evenementen in de RAI in Amsterdam. Iedere opdrachtgever van Brandwise wil op een beurs of evenement een unieke indruk achterlaten bij de bezoekers. Het merk kan nog zo tof zijn, maar uiteindelijk is het de hostess die het bezoek aan de stand een bijzondere beleving maakt. “Ik vind het leuk om bezoekers wegwijs te maken in het grote doolhof van de RAI dat ik inmiddels op mijn duimpje ken. En door het werk op de vele internationale beurzen ontmoet ik iedere keer zoveel verschillende mensen en culturen. Zo maak ik altijd wel iets nieuws mee!”

Waarom Brandwise
Brandwise geeft je de mogelijkheid jouw baan zo flexibel in te vullen als je wilt. Dat maakt het goed te combineren met een studie en bijvoorbeeld een gezinsleven. Er is altijd veel variatie in het werk, doordat je voor veel verschillende opdrachtgevers aan de slag gaat én heel veel verschillende mensen ontmoet, informeert en begeleidt. Het is dus echt een baan voor ‘mensen-mensen’ die met een vrolijke, pro-actieve en enthousiaste persoonlijkheid het gesprek willen aangaan met de uiteenlopende bezoekers van vele evenementen en beurzen.

Waar jij voor gaat werken

Bekijk ook eens
onze andere vacatures

promotie
medewerker

merchandiser
& sales

kook
demonstrateur