003-stand 2

Een dag mee met promotiemedewerker Fatima

“Als promotiemedewerker kom je op veel verschillende plekken. Er zijn altijd veel verschillende acties, dus is er heel veel variatie. Ik heb ook heel veel verschillende collega’s, maar ze zijn allemaal wel een beetje hetzelfde type: leuk, spontaan, gezellig. Daarom vind ik werken bij Brandwise heel erg leuk.”

Een dag mee met Fatima

Fatima werkt al ruim 2,5 jaar bij Brandwise. “Ik vind het erg leuk, omdat je op heel veel verschillende plekken komt en verschillende acties hebt. Er is altijd veel afwisseling. Ik heb leuke collega’s en hou ervan om met mensen te werken. In mijn job worden al die dingen gecombineerd. En wat ik ook fijn vind is dat je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen.”

De dag begint
Meestal staat Fatima vroeg op wanneer ze als promotiemedewerker aan de slag gaat. Voor andere functies die ze uitvoert, zoals hostess, is dat anders. “Voor een promotieklus verzamelen we in de loods en nemen dan alles mee wat we nodig hebben. Dan ontdek je ook welk product je gaat promoten en waar je naartoe gaat. En dan ga je erop uit. We bouwen alles op, als dat nodig is en gaan mensen vertellen over de producten. Dat is altijd heel gezellig.”

Waarom Brandwise
Wat Fatima fijn vindt aan het werken bij Brandwise is de afwisseling. Naast promotiemedewerker is ze ook hostess. Ze kan bij Brandwise goed aangeven wat ze leuk vindt en ook wanneer ze beschikbaar is. “Ik kan het heel goed combineren met mijn studie. Doordat ik altijd goed contact heb met de mensen op kantoor kan ik mijn schema ook aan laten passen op mijn studierooster. En eerder werkte ik ook als kookdemonstratrice, maar dat vond ik minder leuk. Dat heb ik aangegeven en u doe ik dat werk niet meer. Dat er naar je geluisterd wordt vind ik heel fijn. Ook inhoudelijk vragen ze best vaak: ‘hoe zou jij dat oplossen?’ Dat vind ik goed aan Brandwise. Je bent geen nummer, maar echt part of the team.”

Waar jij voor gaat werken

Bekijk ook eens
onze andere vacatures

kook
demonstrateur

merchandiser
& sales

hostess