003-stand 2

Een dag mee met kantoormedewerker Juliette

“Naast het puzzelen in de planning, vind ik het contact met de mensen uit het werkveld het leukste aan mijn werk als planner. Ik bouw echt een band met die mensen op.”

Een dag mee met Juliette

Sinds 2019 werkt Juliette op het hoofdkantoor van Brandwise. Vandaag de dag als planner, maar vanuit haar opleiding begonnen als frontofficemedewerker. “Dat heb ik acht maanden gedaan, totdat er een vacature voor Planner vrij kwam binnen Brandwise. Dat sprak mij meer aan”, vertelt Juliette. Waarom? “Als planner heb je veel contact met de mensen uit het werkveld. Hierdoor bouw je echt een band met die mensen op. Daarnaast houd ik ervan om te puzzelen in planningen. En dan vooral in een planning waar ik een laatste wijziging in moet aanbrengen. Ad hoc reageren. Daar krijg ik energie van.”

De dag begint

Hoe de gemiddelde werkdag van Juliette eruitziet? “Aan de ene kant is geen dag hetzelfde. Maar aan de andere kant ook weer wel. Mijn werkdag begint in ieder geval elke dag met koffiedrinken en kletsen met collega’s. Na het bijwerken van mijn mail en WhatsApp, ben ik de hele dag bezig met het (bij)werken van én aan planningen. Van ziekmeldingen tot aan het doorvoeren van verbeteringen en het ondersteunen van mijn collega’s”, vertelt Juliette. “Tussen half één en half twee is het lunchtijd! Ik kan ervoor kiezen om een rondje te wandelen of om te lunchen in het werkcafé. Net waar ik die dag zin in heb. Daarnaast hebben we één keer in de zes weken een Team-Up met het hele kantoor, waarbij de lunch wordt verzorgd en de voortgangen binnen het bedrijf worden besproken”, vervolgt ze.

Waarom Brandwise

Juliette heeft het erg naar haar zin op kantoor bij Brandwise. “Naast de goede arbeidsvoorwaarden, krijg ik bij Brandwise de mogelijkheid om door te groeien. Brandwise heeft namelijk een eigen Brandwise Academy waar ik verschillende trainingen en opleidingen kan én mag volgen. Van een cursus Engels tot een training over Microsoft Power BI. Niets is te gek”, vertelt ze enthousiast. Maar dat is niet het enige. “Er hangt altijd een gezellige sfeer, er wordt veel gelachen en er vinden gezellige vrijdagmiddagborrels en uitjes plaats”, sluit ze af.

Op een rij…

  • Vrijheid in vormgeven van je functie
  • Flexibel werken
  • Levendig werkcafé (elke dag gezonde, maar ook lekkere finger food)
  • Brandwise Academy
  • Laagdrempeligheid tussen collega’s

Waar jij voor gaat werken

Bekijk ook eens
onze andere vacatures

kook
demonstrateur

merchandiser
& sales

hostess