Join the Brandwise team

Brandwise is marktleider op het gebied van field marketing & sales: een professioneel bedrijf waar mensen centraal staan. Want dat vormt de basis voor waar we al meer dan 30 jaar iedere dag mee bezig zijn: menselijke connecties bouwen voor A-merken. We verzorgen field promoties, sampling, instore demonstraties, hospitality én sales & merchandising voor toonaangevende merken zoals Coca-Cola, Dolce Gusto, Milka, Lipton en vele andere.

v3

vrijheid

variatie

vrolijkheid

Vrijheid

Als Brandwiser heb je veel vrijheid in je werk. Iedere dag dat je erop uit gaat ben jij verantwoordelijk voor je job. Dat geeft je naast ruimte om je dag zelf in te vullen, ook veel voldoening. Vrijheid betekent bij ons ook dat je niet vastzit. Je kunt met ons overleggen over je werkschema. We vinden het belangrijk dat jij flexibel bent en je voorkeuren goed en duidelijk kunt aangeven. Daarom hebben we een app, waarin je alles kunt inzien en bijhouden én zorgen we dat we altijd goed bereikbaar zijn via e-mail, telefoon en WhatsApp. Alles voor jouw vrijheid. Dus kies wat jou het beste uitkomt. Want als jij je goed voelt, ben je de beste ambassadeur voor het merk.

Variatie

Dynamiek zit in ons. En dat merk je. Producten, steden, locaties, merken. Wat wij doen is heel afwisselend en altijd in ontwikkeling. Tijdens je werk kom je op veel verschillende plekken en je ontmoet nog veel meer verschillende mensen. Zo is je dag altijd kleurrijk en verassend. Je opereert zelfstandig, alleen of in een team, en als je eenmaal op pad bent bepaal jij de rest. Dus ben jij een type dat steeds nieuwe dingen wil doen of ontdekken? Ga je er graag op uit? En hou je van mensen? Dan zal je de variatie in het werk waarderen. Ook als je je vaardigheden wilt verbreden, of jezelf wilt ontwikkelen binnen meerdere takken van sport in field marketing & sales krijg je daarvoor de kans. We bieden je die mogelijkheden graag aan.

Vrolijkheid

Wat is een beter instrument voor de menselijke connectie dan een glimlach? Ogen zeggen alles. Omdat het bouwen van menselijke connecties voor onze merken de basis vormt van wat wij doen, is vrolijkheid daarom één van onze kerneigenschappen. Want we willen mensen emotioneel raken, verrassen. Als brand ambassadeur, merchandiser én als hostess kom je met veel verschillende mensen in contact tijdens hun vrijetijdsbesteding, het shoppen, tijdens hun werk of bijvoorbeeld op een beurs. Waar je ook bent, jij bent het gezicht van onze merken. Jij maakt de connectie.

Feiten & Cijfers

Group 1

80.800

actiedagen

Group 2

10.100

unieke actielocaties

Group 3

15.000.000

uitgedeelde samples

Waar jij voor gaat werken