003-booth 2 copy

Een dag mee met merchandiser Olaf.

“De diversiteit in het werk, dat vind ik belangrijk: veel verschillende opdrachten, op verschillende plekken en allerlei mensen. Het is heel divers. En ik heb veel vrijheid. Dat vind ik ook heel prettig.”

Een dag mee met Olaf

Olaf werkt sinds 2010 bij Brandwise. Zijn week is altijd heel verschillend en dat maakt het voor hem uitdagend en lekker afwisselend. “Ik krijg voor de week een aantal opdrachten en die moeten uitgevoerd worden. Ik heb daarin de vrijheid om dat naar eigen inzicht te doen. De enige eis is dat het gedaan moet worden en dat is natuurlijk logisch. Met de auto die ik heb van Brandwise maak ik dan een route en zorg dat alles netjes wordt uitgevoerd. Ik denk dat ik heel erg zou moeten wennen als ik bijvoorbeeld ergens op kantoor zou moeten werken”

De dag begint
Olaf’s dag kan op veel verschillende manieren beginnen. Dat is heel erg afhankelijk van waar hij naartoe gaat en bijvoorbeeld voor welk merk hij die dag werkt. “Vorige week had ik vier dagen merchandising werkzaamheden. Dan ga ik langs allerlei verschillende supermarkten, bijvoorbeeld, om POS-materiaal te plaatsen. En de vijfde dag heb ik een hele winkel ingericht. En zo is het iedere week weer anders.”

Waarom Brandwise
Olaf werkt nu al 9 jaar bij Brandwise. “Dat geeft wel aan dat ik me er thuis voel. Ik heb goed contact met de mensen van kantoor en ook met de klanten. Dat zijn dingen die me een gevoel van waardering geven. En als ik in de winkel iets opgebouwd heb dan krijg ik daar ook een kick van. Als mensen zeggen: ‘wat hebben jullie gebouwd zeg!’ Dat vind ik gaaf. Brandwise is goed geregeld en ze zijn goed voor hun mensen, ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarom ben ik er ook nog steeds. We zijn met zijn allen constant in ontwikkeling. Dat is mooi om mee te maken.”

Waar jij voor gaat werken

Bekijk ook eens
onze andere vacatures

kook
demonstrateur

promotie
medewerker

hostess