Voor flexibel én vast werk in promotie, hospitality, sales en merchandising
Werkgevers

Werkgevers

Brandwise biedt oplossingen voor de inzet van personeel in sales, merchandising, retail of promotie werkzaamheden. Vanuit een omvangrijke ervaring met werkzaamheden in Field Marketing beschikt Brandwise over een groot bestand met kandidaten en een uitgebreide HR expertise. Wij verzorgen complete trajecten van werving en selectie tot de meest efficiënte uitvoer. Hierbij kunt u zelf de aansturing verzorgen of de coördinatie en het management geheel aan Brandwise overlaten.

Ook biedt Brandwise ervaring in de outsourcing van bestaande buitendiensten of personeelspoules. Naast een effectieve dienstverlening op het gebied van detachering (payrolling) is het ook mogelijk om een analyse en verbeterplan van de huidige opzet te krijgen.

Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling via 088-7701000.

Recente vacatures

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

Brandwise

Brandwise is een van de marktleiders op het gebied van Field Marketing. Wij werken voor aansprekende A-merken en brengen deze tot leven via de meest aansprekende acties. Door sampling, promotie, sales en merchandising worden producten succesvol onder de aandacht gebracht van de doelgroep. Onze medewerkers vormen het gezicht van de merken en maken het verschil door een energieke en enthousiaste inzet.

Inloggen

Schrijf je in en bekijk de vacatures en het netwerk van Brandwise. Door hieronder op de knop te drukken kun je inloggen op je persoonlijke account. of schrijf je hier direct in.

Maak job search agent

Hebt u al eerder een Job Search Agent aangemaakt bij Brandwise Group of bent u al ingeschreven als kandidaat? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. U kunt direct wijzigingen aanbrengen in bestaande Agents of nieuwe aanmaken.

Brandwise Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.