cooking 2

Een dag mee met kookdemonstrateur Marilyn

“Brandwise geeft je veel vrijheid. Ik vind het erg fijn dat ik gewoon mijn ding kan doen. Brandwise zorgt dat alles goed is geregeld en ik kan lekker koken en heb veel contact met mensen. Dat is precies wat ik leuk vind.”

Een dag mee met Marilyn

“Als je van koken houdt en van mensen is dit echt een hele leuke baan”, zegt Marilyn. Het is donderdagochtend, haar vaste ochtend bij de Jumbo in Enschede. “Iedere week sta ik hier. Dat maakt het voor mij eigenlijk nog leuker. Ik heb een soort winkel in de winkel, waarin ik helemaal mijn eigen ding doe, maar toch ook altijd fijn contact heb met de mensen van de Jumbo. Dat voelt bijna als collega’s. Je hebt er een band mee en dat maakt het heel gezellig. Je weet wat je aan elkaar hebt.”

De dag begint
Om 11 uur start Marilyn’s werkdag. Daarom is ze altijd ruim van tevoren aanwezig, zodat ze de rolcontainer die Brandwise voor haar heeft klaargezet in het magazijn kan uitpakken en boodschappen kan doen in de winkel. “Een dag van tevoren krijg ik van Brandwise het recept toegestuurd. Dat print ik uit en dan ga ik boodschappen doen. Dat is heel goed geregeld. Ik reken de boodschappen aan het eind van de dag af, stuur een foto van het bonnetje en dan krijg ik dat weer snel terug. Heel fijn en netjes allemaal. En als ik alles heb verzameld begin ik met koken.”

Waarom Brandwise
“Wat ik heel prettig vind aan Brandwise is dat ze je heel veel vrijheid geven. Daardoor heb ik een gevoel van vertrouwen, en daar voel ik me prettig bij.” Ook de stands zijn altijd goed aangekleed. Daar hoeft Marilyn eigenlijk niets voor te doen. “Dat vind ik ook fijn. Daar hoef ik me geen zorgen om te maken. Het ziet er altijd keurig uit en ik hoef er niet mee te slepen. Dat hoor je wel eens, dat mensen allerlei spullen moeten meenemen in de auto en dat zelf moeten opbouwen, maar bij Brandwise is dat altijd keurig geregeld. En dat vind ik een groot voordeel.”

Waar jij voor gaat werken

Bekijk ook eens
onze andere vacatures

promotie
medewerker

merchandiser
& sales

hostess