003-stand 2

Wil jij een leuke baan in een supermarkt en daarmee goed verdienen?

Je kunt natuurlijk aan de slag in de supermarkt als vakkenvuller of kassamedewerker. Maar wist je dat er nog leukere banen zijn in een supermarkt?! Maar waar vind je deze banen? Bij Brandwise natuurlijk! Je kunt bij ons aan de slag als promotiemedewerker of kookdemonstrateur. Hierbij promoot je verschillende A-merken in een supermarkt bij jou in de buurt.

Wat ga je doen?

Als promotiemedewerker laat je alle bezoekers wekelijks kennismaken met een nieuw artikel van een bekend merk als Coca-Cola of Nestlé. Hierbij vertel jij met overtuiging aan de bezoekers waarom juist dit artikel zo goed of lekker is. Vaak kun je ze daarbij ook blij maken door het ze artikel te laten proeven.

Ook verzorgen wij wekelijks kookdemonstraties in veel supermarkten door heel Nederland. Hierbij promoot je een product dat zit verwerkt in een recept dat je ter plekke klaar maakt. Zo komen de heerlijke geuren de winkelende bezoekers tegemoet en zien ze ook hoe eenvoudig het klaar gemaakt kan worden. Naast het koken en proeven, geef je ook informatie over het product. Hierbij zet jij je commerciële skills in om de mensen te overtuigen om het artikel thuis te proberen.

Waarom bij Brandwise?
Wij denken altijd mee met alle Brandwise collega’s. Dus vind je koken leuk, maar wil je daarnaast ook aan het werk als host(ess)? Dat is geen probleem! Daarnaast zijn wij de ideale werkgever voor studenten. Je kunt bij ons goed aangeven wat je leuk vindt en ook wanneer je beschikbaar bent, ideaal naast je studie en/of hobby. Dus je past je beschikbaarheid gewoon aan op jouw eigen rooster en/of planning. Daarbij zullen wij wekelijks contact met je hebben over hoe je het vindt en hoe het werken gaat. Je bent geen nummer, maar echt part of the team. #Teamwork!

Waar jij voor gaat werken

Bekijk ook eens
onze andere vacatures

kook
demonstrateur

merchandiser
& sales

hostess