Voor flexibel én vast werk in promotie, hospitality, sales en merchandising

Vacature detail

Vacature promotiemedewerker Jumbo

Ben jij iemand die enthousiast wordt van de nieuwste producten? En zou je graag parttime promotiewerk willen doen voor één van de grootste supermarkten van Nederland? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je! Solliciteer op de vacature promotiemedewerker Jumbo bij Brandwise en werk met producten van absolute A-merken zoals Honig, Dr.Oetker, Grand’Italia, HAK en Unox.  Bij Brandwise heb je vaak binnen een week al een baan.

Werkzaamheden vacature promotiemedewerker Jumbo

Jumbo is een van de grootste supermarktbedrijven van Nederland. Dag in en dag uit werken zij keihard om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Als parttime promotiemedewerker bij Jumbo kan jij daar je steentje aan bijdragen. Jij zet je met instore kookdemonstraties, proeverijen en productpresentaties in om klanten de perfecte winkelervaring te bieden. Dit doe je elke vrijdag en/of zaterdag bij een lokale Jumbo supermarkt. .

Functie eisen parttime promotiewerk bij Jumbo

  • Je kan je enthousiasme over nieuwe producten en voeding goed op klanten overbrengen;
  • Je kan moeiteloos een praatje maken en snel je boodschap afstemmen op mensen met verschillende leeftijden en achtergronden;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en stelt je representatief op;
  • In deze parttime functie ben je als promotiemedewerker beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag.

Wie is Brandwise

Brandwise is een toonaangevend field marketing bureau. Wij werken voor absolute A-merken en brengen deze tot leven door middel van aansprekende acties. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn Coca-Cola, Sony, Jumbo, Warsteiner, Unilever, FrieslandCampina en Nestlé. Naast promotiewerk brengen wij producten ook onder de aandacht met sampling, sales en merchandising. Als Jumbo promotiemedewerker van Brandwise vorm jij dus het gezicht van deze merken en maak je het verschil door je energieke en enthousiaste houding.

Solliciteer direct op vacature promotiemedewerker Jumbo

Ben jij van mening dat de vacature promotiemedewerker Jumbo perfect bij jou past? Klik dan op onderstaande sollicitatieknop en stuur ons je motivatie en cv. Meer weten over promotiewerk bij Brandwise? Neem dan per e-mail contact op met Ruben Maat via ruben@werkenbijbrandwise.nl.

 

Recente vacatures

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

Brandwise

Brandwise is een van de marktleiders op het gebied van Field Marketing. Wij werken voor aansprekende A-merken en brengen deze tot leven via de meest aansprekende acties. Door sampling, promotie, sales en merchandising worden producten succesvol onder de aandacht gebracht van de doelgroep. Onze medewerkers vormen het gezicht van de merken en maken het verschil door een energieke en enthousiaste inzet.

Inloggen

Schrijf je in en bekijk de vacatures en het netwerk van Brandwise. Door hieronder op de knop te drukken kun je inloggen op je persoonlijke account. of schrijf je hier direct in.

Maak job search agent

Hebt u al eerder een Job Search Agent aangemaakt bij Brandwise Group of bent u al ingeschreven als kandidaat? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. U kunt direct wijzigingen aanbrengen in bestaande Agents of nieuwe aanmaken.

Brandwise Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.