Voor flexibel én vast werk in promotie, hospitality, sales en merchandising

Vacature detail

Vacature sampling medewerker

Studenten opgelet! Wil jij snel geld verdienen en ben je op zoek naar een leuke bijbaan in promotiewerk? Dan hebben wij voor jou de ultieme uitdaging! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar enthousiaste studenten die het leuk vinden om met een vaste groep voor de beste opdrachtgevers te werken. Interesse in deze studenten bijbaan? Solliciteer direct. Bij Brandwise heb je vaak binnen een week al werk!

Werkzaamheden vacature sampling medewerker

Wat lijkt jou een tof project? Naast leuke outstore projecten hebben wij ook opdrachten op bijvoorbeeld de Huishoudbeurs, Libelle Zomerweek en vele foodevents. Als sampling medewerker werk je vaak in een vaste groep met andere studenten. Samen doen jullie iedere week op een andere locatie een nieuwe opdracht voor een groot merk. Bovendien kan je werken wanneer het jou uitkomt. Een studenten bijbaan als sampling medewerker is dus perfect te combineren met je studie!

Functie eisen studenten bijbaan sampling medewerker

  • Je kan je enthousiasme over nieuwe producten goed op klanten overbrengen;
  • Je bent energiek en kan mensen helemaal meenemen in jouw verhaal;
  • Als sampling medewerker ben je beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag.

Wie is Brandwise

Brandwise is een toonaangevend field marketing bureau. Wij werken voor absolute A-merken en brengen deze tot leven door middel van aansprekende acties. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn Coca-Cola, Sony, Jumbo, Warsteiner, Unilever, FrieslandCampina en Nestlé. Naast sampling brengen wij producten ook onder de aandacht met promotiewerk, sales en merchandising. Als sampling medewerker van Brandwise vorm jij dus het gezicht van deze merken en maak je het verschil door je energieke en enthousiaste houding.

Wat de vacature sampling medewerker jou kan bieden

  • Werken voor wisselende opdrachtgevers van absolute A-merken;
  • De perfecte opstap in je carrière;
  • Werk in een gezellige groep medestudenten;
  • Werken wanneer het jou uitkomt;
  • Marktconform salaris, doorbetaalde pauzes en betaalde trainingen;
  • Indien van toepassing een reiskostenvergoeding en/of reistijdvergoeding.

Solliciteer direct op vacature sampling medewerker

Ben jij van mening dat de vacature sampling medewerker jouw perfecte studenten bijbaan is? Klik dan op onderstaande sollicitatieknop en stuur ons je motivatie en cv. Meer weten over promotiewerk bij Brandwise? Neem dan per e-mail contact op met Delina Kitanov via delina@werkenbijbrandwise.nl.

8ed3d63b513f3a30.png

Recente vacatures

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

Brandwise

Brandwise is een van de marktleiders op het gebied van Field Marketing. Wij werken voor aansprekende A-merken en brengen deze tot leven via de meest aansprekende acties. Door sampling, promotie, sales en merchandising worden producten succesvol onder de aandacht gebracht van de doelgroep. Onze medewerkers vormen het gezicht van de merken en maken het verschil door een energieke en enthousiaste inzet.

Inloggen

Schrijf je in en bekijk de vacatures en het netwerk van Brandwise. Door hieronder op de knop te drukken kun je inloggen op je persoonlijke account. of schrijf je hier direct in.

Maak job search agent

Hebt u al eerder een Job Search Agent aangemaakt bij Brandwise Group of bent u al ingeschreven als kandidaat? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. U kunt direct wijzigingen aanbrengen in bestaande Agents of nieuwe aanmaken.

Brandwise Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.